Uscator de rufe Miele TWB 140 WP | Review si Pareri utile

by:

Miele

Miele TWB 140 WP este un uscator de rufe performant prevazut cu pompa de caldura ce paote asigura o usca eficienta hainelor si o ingrijire atenta. Dar mai intai, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Uscatorul de rufe Miele TWB 140 WP pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 7 kg, fiind potrivit pentru o familie cu aproximativ trei membri. In acelasi timp, face parte din clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus.

Produsul in discutie este prevazuta cu o serie de programe foarte bine gandite, dupa cum urmeaza:

 • Bumbac eco : este potrivit pentru articole din bumbac prevazute cu un singur strat si permite incarcarea unei sarcini maxima de 7 kg.
 • Bumbac: este potrivit pentru articole din bubmac is ofera urmatoarele optiuni de uscare: Extra-uscat, Uscat normal, Calcat manual si calcat mecanic. Sarcina  maxima admisa este de 7 kg.
 • Intretinere usoara : este potrivit pentru articole realizate din materiale sintetice, bumbac sau fibre mixte, sarcina maxima admmisa fiind de 4 kg. Prezinta doua optiuni de uscare: Uscat normal si calcat manual.
 • Delicate : este recomandat pentru articole sensibile precum cele din fibre sintetice, fibre mixte, matase artificiala si bumbac usor de intretinut. Ofera doua optiuni de uscare si anume: Uscat normal si Calcat manual.Capacitatea maxima admisa este de 2.5 kg.
 • Finisare lana : este potrivit pentru teaturi din lana si tesaturi mixte ce contin lana, cuma r fi puloverele, jachetele impletite si ciorapii.
 • Camasi : pot fi uscate cemasi din bumbac sau materiale sintetice, sarcina maxima admisa fiind de 2 kg. Ofera doua optiuni de uscare si anume: uscat normal si calcat manual.
 • Express : este potrivit pentru articole rezistente si ofera patru optiuni de uscare: extra-uscat, uscat normal, calcat manual si calcat mecanic. Capacitatea maxima admisa este de 4 kg.
 • Denim : este recomandat pentru articole din denim precum jachete, pantaloni, camasi sau fuste. Sarcina maxima admisa este de 3 kg si ofera ca optiuni de uscaer: Uscat normal si Calcat manual.
 • Asternuturi de pat : este recomandat pentru asternuturi de pat, cearceafuri, fete de perna. Ofera patru optiuni de uscare – Extra uscat, Uscat normal, Calcat manual si Calacat mecani si o sarcina maxima de 4 kg.
 • Impermeabile : este indicat pentru articole din microfibre, imbracaminte de schi si outdoor, bumbac fin dens, sarcina maxima fiind de 2.5 kg.
 • Pre-calcare : este potrivit pentru articole din bumbac sau in, sarcina maxima fiind de 1 kg. Ofera doua optiuni de uscare: Uscat normal si Calcat manual.
 • Aer cald : este potrivit pentru uscarea articolelor cu mai multe straturi precum jachete, saci de dormit, perne sau uscarea articolelor individuale precum prosoape de baie, costume de baie, prosoape de bucatarie etc. Capacitatea maxima admisa este de 7 kg.

Totodata, tehnologia EcoDry permite economisirea resurselor, pe tot parcursul uscarii. Sistemul de filtrare si schimbatoruld e caldura reduc consumul energetic, dar si durata de functionare. Functia anti-sifonare reduce formarea cutelor, facilitand procesul de calcare. Functia programare intarziata permite amanarea orei de incepere a uscarii.

Din punct de vedere estetic, este un produs destul de simplu, dar modern, fara elemente cu care sa iasa in evidenta. In zona superioara se afla panoul de control prevazut cu buton rotativ prin intermediul caruia puteti selecta programul de uscare dorit, dar si display-ul ce permite monitorizarea duratei programelor, activarea functiilor auxiliare si verificarea celor mai importanti parametri. Hubloul cu deschidere pe partea stanga preiznta un diametru de 48 de cm si este suficient de mare incat sa faciliteze manipularea articolelor voluminoase.

In ceea ce priveste zgomotul produs, aparatul inregistreaza maxim 66 dB.

Dimensiunile uscatorului sunt de 64.3 cm adancime, 59.6 cm latime si 85 cm inaltime, avand o greutate de 58 de kg.

Verifica oferta de azi!

Asdar, daca sunteti in cautarea unui uscator de rufe bun care sa indeplineasca cerintele, Miele TWB 140 WP este o varianta foarte buna. Clientii sunt de parere ca au facut o alegere excelenta optand pentru acest model care usuca foarte bine hainele, programele din dotare sunt foarte variate si bine proiectate, iar produsul usor de folosit. Sunt foarte incantati de alegerea facuta si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: Miele TWB 140 WP

10

Raport calitate-pret

10.0/10

Programe si Functii

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Design

10.0/10

Pros

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Programe bine gandite si proiectate
 • Eficienta energetica
 • Tehnologie EcoDry
 • Usurinta in utilizare

Cons

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *