Uscator de rufe Miele TEF 655 WP | Review si Pareri avizate

by:

Miele

0
(0)

Daca sunteti in cautarea unui uscator de rufe performant care sa asigure o ingrijire optima hainelor, Miele TEF 655 WP ar putea fi solutia ideala. Dar mai intai, va invitam sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit unde va vom prezenta toate informatiile necesare despre produs.

Uscatorul de rufe Miele TEF 655 WP ofera o capacitate de incarcare de 8 kg, ceea ce o face potrivita pentru o familie cu aproximativ patru membri. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, cea mai performanta clasa la ora actuala, asigurand in acest fel un consum energetic redus.

Modelul in discutie beneficiaza de o serie de programe foarte bine gandite si anume:

 • Bumbac Eco : este potrivit pentru articole din bumbac realizate dintr-un singur strat, sarcina maxima admisa fiind de 8 kg.
 • Bumbac : este indicat pentru articole din bumbac cu unul sau mai multe straturi, oferind posibilitatea de a alege nivelul de uscare dorit: Extra-uscat, Uscat normal, Calcat manual si Calcat mecanic. Capacitatea maxima admisa este de 8 kg.
 • Intretinere usoara : este ptorivit pentru articoe usor de intretinut fabricate din fibre sintetice, bumbac sau fibre mixte, sarcina maxima admisa fiind de 4 kg. Puteti regla nivelul de uscare la Uscat normal sau Calcat manual.
 • Delicate : este potrivit pentru articole realizate din tesaturi sensibile precumc ele din fibre sintetice, fibre mmixte, matase artificiala sau bumbac usor de intretinut. Capacitatea maxima admisa este de 2.5 kg si permite reglarea nivelului de uscare la Uscat normal sau Calcat manual.
 • Lana : este indicat pentru articolele din lana, sarcian amxima admisa fiind de 2 kg.
 • Camasi : este indicat pentru camasi din bumbac sau materiale sintetice, sarcina maxima admisa fiind de 2 kg. Puteti regla nivelul de uscare la Uscat normal sau Calcat manual.
 • Express : este un program scurt, potrivit pentru articole rezistente precum cele din bumbac. Permite reglarea uscarii la Extra uscat, Uscat normal, Calcat manual si Calcat mecanic, sarcina maxima fiind de 4 kg.
 • Denim : este recomandat pentru articole din denim precum jachete, pantaloni, camasi si fuste, capacitatea maxima admisa fiind de 3 kg. Puteti selecta uscare normala sau Calcat manual.
 • Asternuturi de pat : este potrivit pentru asternuturi de pat, cearceafuri si fete de perna, sarcina maxima admisa fiind de 4 kg. Puteti selecta nivelul de uscare Extra-uscat, Uscat normal, Calcat manual si Calcat mecanic.
 • Impermeabilizare : este potrivit pentru articolele realizate din materiale impermeabile cum sunt cele din microfibre, echipamentele de schi si outdoor, bumbac fin dens si asa mai departe. Sarcina maxima admisa este de 2.5 kg.
 • Pre-calcare : este indicat pentru articole textile din tesaturi din bumbac sau in, sarcina maxima admisa fiind de 1 kg. Puteti alege nivelul de uscare: Uscat normal sau Calcat manual.
 • Articole : puteti usca articole cu mai multe straturi, capacitatea maxima admisa fiind de 8 kg.

De asemenea, beneficiaza si de alte functii si optiuni utile, cum ar fi:

 • Start intarziat : permite amanarea orei de incepere a programului dorit cu pana la 24 de ore.
 • Anti-sifonare : previne formarea cutelor pe haine, prelungind durata programului cu maxim 2 ore.
 • Iluminare tambur : ofera o vizibilitate mai buna asupra interiorului.

De asemenea, tehnologia EcoDry ce consta in sistemul de filtrare si schimbatorul de cadura optimizate reduce consumul energetic, precum si durata de functionare. Mai mult decat atat, tamburul cu structura de fagure reduce sifonarea hainelor si faciliteaza calcarea lor.

Din punct de vedere estetic, este un model ce prezinta o carcasa moderna, usor de integrat in orice decor. In zona superioara, se afla panoul de control prevazut cu buton rotativ de selectare a programului de uscare dorit, dar si cu display ce afiseaza durata programelor, permite activarea functiilor auxiliare, precum si verificarea celor mai importanti indicatori. Hubloul cu deschidere pe partea stanga este destul de mare incat sa faciliteze manipularea articolelor volumonoase.

In ceea ce priveste zgomotul produs, modelul in discutie inregistreaza cel mult 66 dB.

Dimensiunile acestuia sunt de 63.6 cm adancime, 59.6 cm latime si 85 cm inaltime, avand o greutate de 57 de kg.

Verifica oferta de azi!

Asadar, Miele TEF 655 WP poate fi o alegere excelenta in materie de uscatoare de rufe performante, oferind o gama variata de programe si o eficienta pe masura. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de produs si declara ca a fost alegerea ideala. Usuca foarte bine hainele si aduna scamele de pe suprafata lor, colectandu-le in filtru special, astfel ca dupa uscare acestea raman mai pufoase si placute la atingere. Totodata, presupune un consum redus, iar programele din dotare le acopera integral nevoile. Prin urmare, sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna al carei raport calitate/pret este unul extrem de bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Miele TEF 655 WP

10

Raport calitate-pret

10.0/10

Programe si Functii

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Design

10.0/10

Pros

 • Raport calitate/pret excelent
 • Eficienta energetica
 • Gama variata de programe si functii
 • Spatios
 • Tehnologii avansate

Cons

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *