Uscator de rufe Samsung DV80T5220AE/S7 Review si Pareri

by:

Samsung

0
(0)

Uscatorul de rufe Samsung DV80T5220AE/S7 este o dovada elocventa a inovatiei si eficientei energetice, redefinind experienta utilizatorului in procesul de uscare a hainelor. De la pompa de caldura la functiile de conectivitate inteligenta, acest uscator impresioneaza in toate privintele.

Una dintre caracteristicile cheie ale acestui uscator de rufe este eficienta energetica remarcabila, clasificat in clasa A+++. Asta nu doar reduce factura de energie, ci si contribuie la protejarea mediului, facandu-l o alegere responsabila din punct de vedere ecologic.

Cu o pompa de caldura integrata, acest uscator de rufe Samsung reuseste sa ofere un proces de uscare mai delicat si mai eficient energetic. Pompa de caldura functioneaza la temperaturi mai scazute, mentinand astfel calitatea tesaturilor si economisind energie in acelasi timp.

Cu o capacitate de 8 kg, acest uscator de rufe se adreseaza atat familiilor mari, cat si celor cu spatii mai restranse. Cu posibilitatea de a usca o cantitate mai mare de rufe intr-o singura tura, acest aparat se dovedeste a fi practic si eficient.

Uscatorul Samsung DV80T5220AE/S7 este echipat cu un senzor de umiditate care monitorizeaza constant gradul de uscare al hainelor. Acesta ajusteaza automat timpul de uscare pentru a asigura un rezultat perfect, evitand astfel supradurarea sau subdriderea hainelor. Optimal Dry System contribuie la mentinerea texturii si culorii hainelor.

Cu tehnologia Al Control, acest uscator de rufe poate fi controlat si monitorizat de pe smartphone sau dispozitive smart compatibile. Functia Wi-Fi permite utilizatorilor sa aiba acces la informatii despre starea aparatului si sa ajusteze setarile de la distanta, oferind o flexibilitate remarcabila.

Uscatorul Samsung DV80T5220AE/S7 vine echipat cu un filtru 2in1, care captureaza atat firele fine de praf, cat si firele de par, asigurand o performanta optima si prelungind durata de viata a aparatului. Curatarea acestuia este simplificata, contribuind la mentinerea eficientei pe termen lung.

Totodata, acesta include o gama variata de programe, dupa cum urmeaza:

 • Bumbac – este potrivit pentru articole din bumbac, lenjerii de pat, fete de masa, lenjerie de corp,prosoape si camasi, capacitatea maxima fiind de 8 kg.
 • Uscare rapida 35′ – este recomandat pentru uscarea materialelor sintetice din bumbac usor sau a articolelor care necesita uscare rapida, capacitatea maxima fiind de 1 kg.
 • Mixt – puteti adauga atat articole din bumbac, cat si articole din materiale sintetice, capacitatea maxima fiind de 8 kg.
 • Sintetice – este potrivit pentru bluze si camasi din poliester, poliamida si alte amestecuri, capacitatea maxima fiind de 4 kg.
 • Delicate – este recomandat articolelor din materiale delicate cum ar fi lenjeria de corp, capacitatea maxima fiind de 2 kg.
 • Prosoape – este indicat pentru uscarea prosoapelor de baie, sarcina maxima fiind de 4 kg.
 • Asternuturi – este excelent pentru articole voluminoase precum plapuma, cearceaf, cuverturi si pilote usoare, capacitatea maxima fiind de 2 kg.
 • Camasi – este indicat pentru camasi din bumbac sau materiale sintetice, sarcina maxima fiind de 2 kg.
 • Lana – este destinat articolelor din lana sau care contin lana, capacitatea maxima fiind de 1 kg.
 • Haine Outdoor – este recomandat pentru articole de exterior, echipamente de schi si echipamente montane, sarcina maxima fiind de 2 kg.
 • Uscare pt fier – la finalul acestui ciclu, articolele raman usor umede, sarcina maxima fiind de 4 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri despre uscatorul de rufe Samsung DV80T5220AE/S7

In concluzie, uscatorul de rufe Samsung DV80T5220AE/S7 se impune ca o alegere excelenta pentru cei care cauta performante bune, eficienta energetica si facilitati de conectivitate inteligenta. Cu tehnologii avansate si o capacitate generoasa, acest aparat face procesul de uscare al hainelor mai eficient si mai convenabil, aducand o contributie semnificativa la modernizarea locuintei. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca aparatul in discutie isi face treaba eficient. Este spatios, usuca bine diferite tipuri de incarcaturi, iar programele din dotare le acopera integral nevoile. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Samsung DV80T5220AE/S7

9.8

Raport calitate-pret

9.7/10

Programe si Functii

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Design

9.8/10

Pros

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Programe variate
 • Wifi
 • Filtru 2in1
 • Eficienta energetica

Cons

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *