Uscator de rufe Heinner HHPD-V8T1CHA++ Review si Pareri utile

by:

Heinner

Heinner HHPD-V8T1CHA++ este un uscator de rufe ce ofera o gama variata de programe si o ingrijire eficienta hainelor. Daca este o solutie optima si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat, in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Uscatorul de rufe Heinner HHPD-V8T1CHA++ pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 8 kg, fiind indicat pentru o familie cu patru personale. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, asigurand in acest fel un consum energetic scazut.

Aparatul are la baza tehnologia pompei de caldura ce ajuta la obtinerea unui consum energetic scazut, precum este util si pentru protejarea mediului inconjuratr. Sistemul functioneaza in doua sensuri, de incalzire si de racire. In acest fel, consumul energetic este eficientizat. Mai mult decat atat, gratie senzorilor de caldura, programele de uscare sunt oprite in timp util, combatand uscarea excesiva a hainelor.

Care sunt programele si functiile din dotare?

Heinner HHPD-V8T1CHA++ include urmatoarele program

 • Cotton – este special creat pentru articole din bumbac si ofera mai multe optiuni de uscare: Extra Dry, Cupboard Dry, Iron Dry. Sarcina maxima admisa este de 8 kg.
 • Synthetics – este recomandat articolelor din materiale sintetice si ofera urmatoarele optiuni de uscare: Cupboard Dry si Iron Dry. Capacitatea maxima este de 4 kg.
 • Delicate – este potrivit articolelor realizate din materiale delicate, capacitatea maxima fiind de 2 kg.
 • Mix – puteti introduce atat articole din bumbac, cat si din materiale sintetice.Capacitatea de incarcare este de 4 kg.
 • Shirts 20′ – este indicat pentru camasi din bumbac sau materiale sintetice, capacitatea maxima fiind de 0.5 kg.
 • Express 34′ – este un program scurt, potrivit pentru uscarea rapida a unei sarcini de 1 kg.
 • Refresh – ajuta la reimprospatarea tesaturii hainelor.
 • 20 Min., 40 Min., 60 Min. – sunt trei programe temporizate pe care le veti selecta in functie de cat de multe articole aveti de uscat si cat de rapid doriti sa le usuce.
 • Jeans – este indicat pentru recomandat pentru articole din denim, capacitatea maxima fiind de 4 kg.
 • Baby care – ofera o buna ingrijire articolelor pentru bebelusi, capacitatea maxima fiind de 3 kg.

De asemenea, dispune si de cateva functii interesante. Functia anti-sifonare impiedica sifonarea hainelor atunci cand acestea nu sunt scoase imediat din uscator. Functia de programare intarziata presupune amanarea orei de incepere a uscarii, iar functia de blocare acces copii dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu o poata deregla.

Referitor la design, este un uscator de rufe modern, pe care il puteti integra cu usurinta in orice decor. In partea din fata, include panoul de control cu buton rotativ de selectare a programelor si display pentru afisarea duratei programelor, activarea functiilor si verificarea indicatorilor – pentru filtrul de scame, rezervorul de colectare a apei. Hubloul dispune de deschidere pe partea dreapta si este destul de mare incat sa puteti manevra usor si articole mai mari.

Modelul in discutie masoara 59.6 cm adnacime, 56.3 cm latime si 84.5 cm inaltime.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri despre uscatorul de rufe Heinner HHPD-V8T1CHA++

Uscatorul Heinner HHPD-V8T1CHA++ este o varianta incapataore, dotata cu o serie de programe bine gandite pentru o gama variata de nevoi. Clientii sustin ca au facut o alegere potrivita pentru nevoile lor, produsul fiind incapator, economic si bine dotat. Nu au ce sa ii reproseze, astfel ca il recomadna si altor utilizatori apreciind raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Heinner HHPD-V8T1CHA++

9.5

Raport calitate-pret

9.5/10

Programe si Functii

9.4/10

Rezistenta

9.7/10

Design

9.4/10

Pros

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Capacitate generoasa
 • Programe variate
 • Eficienta energetica

Cons

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *