Uscator de rufe Heinner HCD-V9T1CHB Review si Pareri utile

Uscarea hainelor nu a fost niciodata mai usoara folosind uscatorul de rufe electric. Heinner HCD-V9T1CHB este un model cu condensare ce vine la pachet cu o eficienta buna si un pret foarte atragator.

by:

Heinner

0
(0)

Intr-o lume in care timpul este o resursa valoroasa, utilajele electrocasnice care ne ajuta sa economisim timp si efort sunt adesea considerate esentiale in gospodarie. Uscatorul de rufe Heinner HCD-V9T1CHB se evidentiaza ca fiind o optiune accesibila si practica, oferind numeroase functionalitati care va fac viata mai usoara.

Una dintre caracteristicile-cheie ale uscatorului Heinner HCD-V9T1CHB este capacitatea sa generoasa de 9 kg, ceea ce il face ideal pentru gospodariile mari sau pentru familiile numeroase. Cu toate acestea, ceea ce il face si mai atractiv este eficienta energetica clasa E, care va permite sa economisiti bani pe termen lung, reducand consumul de energie electrica.

Cu senzorii sai de umiditate, acest uscator Heinner va permite sa setati nivelul dorit de uscare si apoi se opreste automat atunci cand rufele au atins aceasta umiditate. Acest lucru asigura ca rufele dvs. nu sunt uscate in exces, ceea ce poate deteriora tesaturile si poate duce la o uzura mai rapida.

Daca doriti sa controlati mai bine procesul de uscare, puteti utiliza functia de programare temporizata a acestui uscator. Acest lucru va permite sa setati momentul in care uscatorul incepe si se opreste, astfel incat sa puteti avea intotdeauna hainele uscate exact cand aveti nevoie de ele.

Functia anti-sifonare previne formarea sifonului in haine, asigurand astfel ca rufele dvs. ies din uscator fara cute nedorite. Acest lucru face ca hainele sa arate impecabil si sa fie gata de purtat imediat.

Pentru a va ajuta sa mentineti performanta optima a uscatorului, Heinner HCD-V9T1CHB este echipat cu un indicator de filtru de scame plin si un indicator de rezervor de colectare a apei plin. Aceste functii va avertizeaza atunci cand trebuie sa curatati filtrul sau sa goliti rezervorul, astfel incat sa nu mai fie nevoie sa va faceti griji cu privire la intretinerea acestuia.

Siguranta este o prioritate, mai ales in prezenta copiilor. Uscatorul in discutie dispune de o functie de blocare a accesului pentru copii, ceea ce inseamna ca puteti fi linistiti ca cei mici nu pot schimba setarile sau deschide usa uscatorului.

Totodata, include o gama destul de variata de programe de uscare, dupa cum urmeaza:

 • Cotton – este potrivit pentru articole din bumbac si ofera mai multe nivele de uscare: Extra dry, Cupboard dry si Iron Dry. Sarcina maxima admisa este de 9 kg.
 • Synthetics – este indicat pentru articole din fibre sintetice si ofera doua optiuni de uscare: Cupboard Dry si Iron Dry. Capacitatea axima este de 4.5 kg.
 • Delicate – este ideal pentru articole din materiale delicate, capacitatea maxima fiind de 2 kg.
 • Mix – puteti introduce articole din bumbac, dar si din materiale sintetice. Sarcina maxima este de 4 kg.
 • Shirts 12′ – puteti usca rapid o camasa in doar 12 minute.
 • Express 29′ – permite uscarea rapida in doar 29 de minute a unei cantitati de doar 2 kg de articole.
 • Refresh – vizeaza reimprospatarea tesaturii hainelor, eliminand mirosurile neplacute.
 • 10 Min. – presupune uscarea in 10 minute.
 • 30 Min. – permite uscarea hainelor in 30 de minute.
 • 60 Min. – vizeaza uscarea in 60 de minute.
 • Jeans – este destinat articolelor din denim, sarcina maxima fiind de 4 kg.
 • Baby care – implica uscarea articolelor cel mici, capacitatea maxima fiind de 3 kg.

De asemenea, include si cateva functii utile. Functia anti-sifonare previne formarea cutelor pe haine, mai ales, daca acestea nu sunt scoase imediat din masina. Functia de blocare acces copii dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu deregleze masina.

Aparatul in discutie masoara 59.6 cm adancime, 60.9 cm latime si 84.5 cm inaltime.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri despre uscatorul de rufe Heinner HCD-V9T1CHB

In concluzie, uscatorul de rufe Heinner HCD-V9T1CHB este o alegere interesanta pentru familiile care doresc un uscator eficient din punct de vedere energetic, cu o capacitate generoasa si o serie de functii inteligente. Cu senzori de umiditate, programare temporizata, functie anti-sifonare, indicator de filtru de scame plin si indicator de rezervor de colectare a apei plin, acest uscator face uscarea hainelor o sarcina usoara si eficienta. Cumparatorii actuali s-au aratat multumiti de alegerea facuta si declara ca pentru nevoile lor, a fost varianta potrivita. Ususca eficient hainele, este usor de setat si nu au intampinat nicio problema cu el. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Heinner HCD-V9T1CHB

9.5

Raport calitate-pret

9.5/10

Programe si Functii

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Design

9.4/10

Pros

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Gama variata de programe
 • Capacitate buna
 • Usurinta in utilizare

Cons

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *