Uscator de rufe Bosch WTWH762BY Review si Pareri pertinente

by:

Bosch

0
(0)

Uscatoarele de rufe au devenit o parte esentiala a casei moderne, sporind eficienta procesului de uscare si reducand timpul necesar uscarii hainelor in comparatie cu metodele traditionale. In aceasta recenzie, vom explora caracteristicile si beneficiile uscatorului de rufe Bosch WTWH762BY, un model cu o capacitate generoasa de 9 kg si multiple functii avansate ce promit sa transforme experienta uscarii hainelor.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale uscatorului de rufe Bosch WTWH762BY este conectivitatea Home Connect. Acest lucru inseamna ca puteti controla si monitoriza uscatorul de rufe prin intermediul unei aplicatii pe smartphone, de oriunde v-ati afla. Acest nivel de control va permite sa ajustati setarile, sa porniti sau sa opriti aparatul si sa primiti notificari despre stadiul ciclului de uscare, oferindu-va o flexibilitate crescuta in gestionarea activitatilor casnice.

Uscatorul in discutie are o capacitate de incarcare de 9 kg, facandu-l potrivit pentru gospodariile mari sau pentru familiile cu multi membri. Aceasta capacitate generoasa va permite sa uscati o cantitate semnificativa de haine intr-un singur ciclu, economisind timp si energie.

In ceea ce priveste eficienta energetica, modelul WTWH762BY se incadreaza in clasa de eficienta A++, ceea ce inseamna ca ofera performante excelente de uscare, consumand in acelasi timp mai putina energie decat modelele mai vechi. Aceasta nu doar reduce costurile la facturile de energie, ci si are un impact pozitiv asupra mediului inconjurator.

Aparatul are la baza si o gama variata de programe de uscare, foarte bine optimizate, dupa cum urmeaza:

 • Cotton – este destinat articolelor din bumbac rezistente la uzura, capacitatea maxima fiind de 9 kg.
 • Easy-Care – este potrivit pentru articole textile din fibre sintetice sau amestecuri. Capacitatea maxima este de 3.5 kg.
 • Mix – puteti adauga atat articole din bumbac, cat si din materaile sintetice, capacitatea maxima fiind de 3 kg.
 • Duvet – este potrivit pentr articole textile umplute cu fibre sinteitce, perne, pilote sau curverturi, sarcina maxima fiind de 2.5 kg.
 • Delicates – este indicat pentru articole textile delicate idn satin, fibre sintetice si amestecuri, capacitatea maxima fiind de 2 kg.
 • Down – este potrivit pentru uscarea articolelor textile umplute cu puf, fibre sintetice si amestecuri, sarcina maxima fiind de 1.5 kg.
 • Allergy Plus – este recomandat pentru articole rezistente la uzura din bumbac si in, capacitatea fiind de 4 kg.
 • Sportswear – este potrivit pentru echipamente sport cu uscare rapida din fibre functionale, microfibre si sintetice, capacitatea maxima fiind de 1.5 kg.
 • Shirts / Blouses – este indicat pentru uscarea camasilor si bluzelor din bumbac din in, fibre sintetice sau amestecuri, capacitatea de incarcare fiind de 1.5 kg.
 • Super Quick 40′ – este potrivit pentr uscarea articolelor din fibre sintetice si bumbac usor, capacitatea maxima fiind de 2 kg.
 • Towels – este destinat prosoapelor si hatelor de baie rezistente la uzura si fierbere din bumbac, capacitatea maxima fiind de 6 kg.

Modelul in discutie este echipat cu tehnologia AutoDry, care monitorizeaza constant umiditatea hainelor in timpul ciclului de uscare. Aceasta permite uscatorului sa ajusteze automat timpul si nivelul de caldura pentru a se asigura ca hainele sunt uscate uniform si fara a fi expuse la temperaturi prea ridicate care ar putea deteriora tesatura.

O alta caracteristica interesanta este SelfCleaning Condensator, care elimina necesitatea curatarii manuale a condensatorului de fiecare data. Acest lucru nu doar va economiseste timp, dar mentine, de asemenea, performanta optima a uscatorului pe termen lung.

Interior Drum Light este o caracteristica utila care adauga confort in utilizarea aparatului. Aceasta lumina interioara ilumineaza interiorul tamburului, facand mai usor sa incarcati si sa descarcati hainele, mai ales in conditii de iluminare slaba.

Dimensiunile uscatorului sunt de 84.2 cm inaltime, 59.8 cm latime si 61.3 cm adancime.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri despre uscatorul de rufe Bosch WTWH762BY

Uscatorul de rufe Bosch WTWH762BY se remarca prin capacitatile sale generoase de incarcare, eficienta energetica superioara si tehnologia avansata integrata. Cu functii precum AutoDry, SelfCleaning Condensator si conectivitate Home Connect, acest aparat aduce o noua dimensiune in experienta uscarii hainelor. Cumparatorii actuali s-au aratat foarte multumiti de alegerea facuta si confirma faptul ca uscatorul usuca foarte bine hainele, iar programele din dotare sunt extrem de ibne optimizate. Curata hainele de scame si le lasa mai pufoase si placute la atingere. Astfel, il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Bosch WTWH762BY

9.8

Raport calitate-pret

9.8/10

Programe si Functii

9.9/10

Rezistenta

9.9/10

Design

9.7/10

Pros

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Control de pe telefon
 • Gama variata de programe bine optimizate
 • Eficienta energetica

Cons

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *