Uscator de rufe Bosch WQG245D4BY Review si Pareri obiective

by:

Bosch

0
(0)

Uscatorul de rufe Bosch WQG245D4BY se remarca prin tehnologia avansata pe care o ofera, oferind o buna ingrijire hainelor. Cu o capacitate generoasa de 9 kilograme, acest uscator este proiectat sa faca fata necesitatilor familiei tale, oferind in acelasi timp o eficienta energetica impresionanta, clasificat in clasa A+++.

Pompa de caldura este un element cheie in performanta exceptionala a acestui uscator de rufe Bosch. Acest sistem inovator utilizeaza caldura din aerul ambiant pentru a incalzi aerul necesar uscarii hainelor, reducand astfel consumul de energie. Clasa A+++ de eficienta energetica confirma angajamentul producatorului pentru protejarea mediului si pentru reducerea facturilor de energie.

O caracteristica remarcabila a acestui model este tehnologia Auto Dry, care ajusteaza automat timpul de uscare in functie de nivelul de umiditate detectat in haine. Acest sistem inteligent previne uscarea excesiva si asigura ca hainele tale sunt uscate uniform si fara a fi expuse la temperaturi ridicate care ar putea afecta calitatea tesaturilor.

Pentru o experienta de utilizare imbunatatita, uscatorul de rufe Bosch WQG245D4BY dispune de o lumina interioara, facilitand vizualizarea si descarcarea usoara a hainelor. De asemenea, filtrul de scame asigura ca hainele tale raman intr-o stare impecabila, eliminand particulele nedorite si prevenind depunerile de scame pe tesatura.

Uscatorul este echipat si cu un set de functii suplimentare menite sa ofere un nivel sporit de confort utilizatorilor. Functia de pornire intarziata permite programarea pornirii la un moment ulterior, oferindu-ti flexibilitate in gestionarea timpului tau. De asemenea, panoul de control simplu si intuitiv face utilizarea uscatorului o experienta placuta chiar si pentru cei mai putin familiarizati cu tehnologia electrocasnicelor.

Totodata, acesta vine la pachet cu o gama variata de programe, dupa cum urmeaza:

 • Cottons – este potrivit pentru articole din bumbac rezistente, capacitatea maxima fiind de 9 kg.
 • Cottons Eco – asigura o functionare economica articolelor din bumbac realizate dintr-un singur strat, sarcina maxima fiind de 9 kg.
 • Easy-Care – este indicat pentru materiale sintetice sau materiale in amestec, capacitatea maxima fiind de 3.5 kg.
 • Mix – este potrivit atat pentru articole din bumbac, cat si articole din materiale sintetice, capacitatea maxima fiind de 3 kg.
 • Delicates – este indicat pentru articole din satin, materiale sintetice sau materiale in amestec, capacitatea maxima fiiind de 2 kg.
 • Wool Finish – este ideal pentru articole din lana sau care contin lana, capacitatea maxima fiind de 0.5 kg.
 • Time Program Warm – este potrivit pentru toate tipurile de articole cu exceptia celor din lana sau matase, capacitatea maxima fiind de 3 kg.
 • Shirts/Blouses – este potrivit pentru camasi si bluze subtiri, capacitatea maxima fiind de 1.5 kg.
 • Bed Linen – este recomandat pentru lenjerii de pat, capacitatea maxima fiind de 3.5 kg.
 • Down – este recomandat pentru cuverturi de pat, plapuma cu umplutura si asa mai departe, capacitatea maxima fiind de 1.5 kg.
 • Sportswear – este indicat pentru articole sport, capacitatea maxima fiind de 1.5 kg.
 • Towels – este destinat prosoapelor de baie sau bucatarie din bumbac, capacitatea de incarcare fiind de 6 kg.
 • Super Quick 40′ – este un program scurt potrivit pentru articole sintetice sau bumbac usor, capacitatea maxima fiind de 2 kg.
 • Hygiene Plus – asigura o buna igienizare hainelor, capacitatea maxima fiind de 4 kg.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 61.3 cm adancime, 59.8 cm latime si 84.2 cm inaltime, avand o greutate de 55.2 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri despre uscatorul de rufe Bosch WQG245D4BY

Uscatorul de Rufe Bosch WQG245D4BY se evidentiaza prin tehnologia avansata si caracteristicile inovatoare pe care le ofera. Cu o capacitate generoasa, eficienta energetica buna si functionalitati care faciliteaza utilizarea, acest uscator reprezinta o investitie inteligenta pentru orice gospodarie moderna preocupata de confort, economie de energie si protejarea mediului inconjurator. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si declara ca functioneaza impecabil, asigurand o buna uscare si ingrijire hainelor. Programele sunt variate si usor de setat,  iar aparatul presupune un mod de operare economic. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch WQG245D4BY

10

Raport calitate-pret

9.9/10

Programe si Functii

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Design

10.0/10

Pros

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Gama variata de programe
 • Eficienta energetica
 • Senzori inteligenti

Cons

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *